'Vem skapade skötets obändiga längtan efter en silkeslen, hård kuk mot sin livmodermun? Vem skapade behovet av att tränga in i det sammetslena, våta rummet där tiden stannat?
Vi är gjorda för lust och arbete. Inte arbete och lust. Hela vårt system är inriktat på lust även om Påven tror något annat.

Åresjön glimrar en sista gång. En dansk kvinna talade med mig. Jag förstod inte mycket, men jag förstod tillräckligt. Hon mådde bra, helt enkelt.
En kille åker i liften. Han är sjutton år. Han har åtta tumörer i sin kropp. Jag ser hans rygg då han försvinner upp mot berget.
Ett vackert leende i natten. Snett, med vita tänder. Randiga gardiner och drömska händer. Alla kalsonger är skitiga. Jag vet vad jag ska göra.

Det gäller att säkerställa negativet, som käre Strömholm sa. Sedan har man hela livet att bygga på resten. 

Kommentarer

  1. Nu är du väl lycklig som har hela moder jord för dig själv. som ligger där vit och oskuldsfull och bara vänta på att det ska hända något.

    Nej, skämt å sido. Jag får lite panik, skulle inte kunna vara så långt från stan. Även om det ser mkt fint ut. Även om stan är lilla Växjö så är jag staboa.

    mvh Morgan Larm

    SvaraRadera
  2. Jag har nu läst dina bloggar och lagt in några kommentarer men märkt att de inte kommenterats varken positivt eller negativt. De har legat där i tomma intet.

    Känner att det då känns helt meningslöst att lämna ett spår efter sig när man besökt din blogg då det inte verkar så intressant att reflektera över de skrivna kommentarerna.

    Har därför valt att sluta tracka dig med inlägg från mig så att du i lugn och ro kan skapa ditt utrymme och lägga in den text som du vill. Jag kommer alltså inte kommentera det du skriver mer.
    Ha det bra
    mvh
    Morgan Larm

    SvaraRadera
  3. Min policy är att skriva inlägget o läsarna får stå för kommentarerna. Jag har sett på andra bloggar att man svarar på alla inlägg, tackar för kommentaren osv. Det tycker jag ser trevligt ut men är en meningslös sysselsättning. Kommentatorsfältet tillhör mina läsare o jag skriver inlägget.

    SvaraRadera
  4. Man kanske inte behöver tacka, men kanske lägga till eller dra ifrån en åsikt i ämnet. Annars händer det inget. Annars skapas inget intresse för de som vill vara delaktiga i en blogg. Men det är bara så jag ser det.

    Jag kommer inte skriva mer nu i alla fall, ville bara försvara det lite.

    Ha det bra, mvh Morgan Larm

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg