Studio


Jag hade ett rum över på Blekingegatan, tänkte en gång i tiden att det skulle kunna vara en studio, men använde det bara en gång. Det rummet var också mitt labb, lite kylslaget på vintern. Ja vad annars funderar man på i denna dag? Facebook brukar ju fråga sådant. Vad tänker du på Micke Berg? Att mina hyresgäster fryser på Naxos, gör mig lite bekymrad, men det brukar gå över. Vintern är krävande överallt, lite deppo, men jag har aldrig brytt mig, Är det kallt blir det snö, underbart. Är det skitväder skannar jag film och skriver en bok och ökar träningen.Vintern kan vara ljuvlig, man måste bara hitta på något. I värsta fall kan man lägga sig under duntäcket drömma fram en bok och njuta av kroppens insomnande.

Jo det jag funderar på mest är fotografiets utveckling. Jag visade ju mina Afganbilder häromdagen. Hur skulle jag publicera dom idag om inte nätet fanns? Finns ju inga tidningar: Okej, finns inga tidningar. Ska jag utveckla en sajt som har skitsnygg layout, som lägger bilderna över hela sidan på datorn? Det vore något o på samma sida kunna sälja printar och böcker,,göra reklam för grejer, får gå in och kola på fotosajter. Danny Lyon har en, fruktansvärt ful, nej, bättre. Krister Halvars har en enormt snygg blogg, borde Ni kolla. Just hur han får texten att stå som ett stycke och bilden för sig, stor bild. Jag är ute efter en blogg där jag skriver mycket, som den här, men kanske få upp det större. Text och bild, som tidningssidor och där fungerar Halvars blogg så förbannat bra. Den klart bästa jag sett hittills. Det som är bra är DYNAMIKEN, det är ett slags tryck i hans blogg. Det finns massor med fotobloggar, men de saknar trycket, ganska mesiga saker, Halvars blogg exploderar i fejset på en, fan, så ska det se ut,,explodera i fejset.

Det tänker jag på. Sedan tänker jag på livet, hur fantastiskt det är att jag inte längre är rädd för något. Att jag gick med prostatacancer i fem år, gamblade, innan jag opererade och att jag alltid gick med en tanke på NÄR och OM , nu är allt det borta. Alla rädslor är borta, sådan energi jag fått. Har slutat sova, verkar onödigt. Testade mig på gymmet, ni vet Fit-test. Elit, say no more,,,,måste ha varit fel på maskinen. Fem dagar i veckan på gym kan inte slå fel,,,nu jävlar.

Skannar, det är inte många bilder jag gillar till hundra, men det är roligt som fan att få se det gamla, sedan plockar jag ihop de sista to, femton som håller måttet och gör dom fina i PS, thats it. Jag tror den här ovan håller måttet.

Populära inlägg