Dag 3






Dag tre, piggnar till. Flunsa är inte att leka med. Dag tre är dock en annan dag.

En stad, hur mycket har jag inte patrullerat i denna stad. Mitt Stockholm och idag tycker jag det är ganska ointressant och det har bara att göra med en enda sak. Stadens gentrifiering. Att stan innehåller snart bara en sorts människor.
På Söder, där jag bor, ser du knappt en knarkare längre och ändå ska folk ha säkerhetsdörrar. Det är om det skulle brinna. Ja, tala om för mig når det brann i en kåk på Söder senast? När polarns farsa brann inne, men han var ju sängrökare, eller hos polarn då hans gitarrförstärkare gick bananas. Det sistnämnda var av allvarlig art, men alla klara sig, men sedan då.

Säkerhetsdörrar. Vilket är hotet? Förr i tiden då stadsdelen var nerlusad med bus och knark hade vi inte ens portkoder. Det är något feltänk någonstans?

Det rullar på. Det gör det? Jag tänker på kaminer till huset på Naxos. OM vi ser fem år framåt så hur får vi då elen på Naxos, solceller och kör man elbilar på biluthyrningen och vanligt folk, kör de elbilar...och hur fan ska någon ha råd med det?  Det är nog lika bra man behåller trampcykeln..

Populära inlägg