onsdag 23 januari 2013

Det snackas ofta om invandringen till Sverige. Det finns dom som vill göra det till ett problem, ja till och med tror vissa idioter att arbetslösheten och Gud vet all annan skit, beror på dessa invandrare.

Jag menar, lite bildning tack. Spanien, Grekland, Italien, Frankrike osv, är det någon som på allvar kan tro att tex Spaniens nästan femtioprocentiga arbetslöshet bland ungdomar beror på invandrarna?

Nå, till något annat. I Grekland vet jag hur hänsynslöst grekerna har behandlat albanerna genom åren. De har haft dem att jobba överallt för skitlöner. Samma gäller i vårt land. Det finns massor med invandrare som jobbar under genomjävliga villkor. De gör ett kanonbra jobb men behandlas som slavar. Varför tar aldrig SD och andra fascister/rasister upp den grejen?

Idag var det ett grymt bra Uppdrag granskning. Folk från Kamerun blev totalblåsta av en skurk kallad Skogsnicke,en hänsynslös profitör, som helt enkelt lurade och blåste dessa arma människor på det mesta.

Jag hatar sådana typer, det handlar inte bara om pengar, det handlar mest om människosyn. Varje år händer något liknande med Thailändare som kommer hit och ska plocka bär. Varför finns det inget skydd för dom? Varför går det att blåsa dom hela tiden?

Jag blev så upprörd då jag såg hur dessa Kamerunska män satsat allt, inte fått något betalt, förlorat i princip allt. Liv, familj, hem, för en skurk kallad Skogsnicke ska tjäna feta stålar.

Se programmet och jag lovar att Ni blir lika förbannade och förtvivlade som jag blev/blir.