Nytt kapitel


 Det blir ett nytt kapitel i livet. Solen skiner utanför fönstret, borde cykla, men igår blev jag så slut i kylan då jag cyklade så det blir lite vila. Jag läser om Grekland. Man hade tänkt öppna sin lookdown som man har haft sedan november, men det går inte. Läget är sämre än någonsin. Hur många verksamheter som helst har gått i kånken, Det var vid den här tiden förra året man skulle ha karneval, som ställdes in, men som man på många ställen ändå körde i klassisk grekisk integillaregeringenstil. Men, ett år sedan första covidfallen, sedan stängde man hårt och öppnade till sommaren för turismen men det var redan för sent. De blev en usel, riktigt usel sommar och höst och nu är vi där igen.

Stödpengarna är mer eller mindre slut, grekerna försöker få till ett vaccinationspass för att få turister men EU säger efter sommaren och mars, april är förlorade, troligtvis sommaren också. Med tanke på hur vaccineringarna går i Sverige, så försenade så kan vi räkna bort den här sommaren. Grekland kommer att blöda hårt. 

Jag samlade de flest av mina bilder i bloggen innan den här. Nu vet jag inte vad jag ska göra? Vänta på något anbud om att ställa ut eller ta och göra jobbet själv? Jag skulle kunna ställa ut på småställen men är inte intresserad av det just nu. Man kan kan säga att det får ligga till sig.

Jag skriver i tysthet, låter bilderna ligga som vin som blir godare och avvaktar. 

Idag är det skidåkning. Vore roligt om någon kunde slå Johaug. Men, det är väl en önskedröm. 

Kommentarer

Populära inlägg