Tisdag, hemmadag

Den här bilden tog jag då vi var ute o cykla i bergen igår. Strax efter klev jag av cykeln och det förbannade ryggskottet slog till igen och det kändes som att bli skjuten i ryggen. Bara att rulla hem o lägga sig på sängen. Jag vet inte, en del säger man ska röra på sig då man får ryggskott. Men om man knappt kan sopa gården så känns sängen och streaming roligare.

Min fru sa det också, typ så här: Ditt arbete är att ligga i sängen och dricka kaffe, sedan går du upp, kanske tränar och sedan sitter du på fiket och dricker kaffe och efter det ska du streama Girot, Touren eller Vueltan och sedan är klockan 1900 och du ska dricka lite mer kaffe och äta mat och efter det ska du sova..

Ja, lite år det hållet är det väl. Fattar inte att man överlever. Ärligt talat: Hur kul är det ett öppna en tidning och se hur SD blir ännu större. Dom som röstar på SD, läser dom överhuvudtaget någonting?Vi kan enas om att de stora partierna totalt misslyckats men SD är väl ingen lösning? Det är klassklyftor och det är skillnad på stad och land och stora och små kommuner och jag tycker verkligen att man måste bejaka en sådan skillnad. Tex, bensinen till de som bor på landet, de borde få ett bra avdrag medan de som bor i stan skulle få betala mycket mer för att köra bil. Elbil är ju ingen lösning, för dyrt för de flesta och på landet finns inga kommunikationer. Det är också helt uppenbart att de små kommunerna som tagit emot många flyktingar går lite på knäna, samtidigt som den här regeringen vi har envisas med att ge de rika ännu mer, bidrag och skatter som plockas bort. Varför lägger man inte rot och rut , värnskatter , pengar till försvaret mm, på de viktigaste grundpelarna i samhället, skola, vård och de äldre. Pengar finns,men man kommer ju inte åt dom eftersom man envisas med att inte ha några radikala förslag för allas bästa.

Och så får man betala priset: Vi får ett parti som bara har en lösning på allt. Ja, Ni vet själva.

Fan, det blev politik idag igen. Var inte meningen. Ryggskottets fel. Ryggskottet och inget annat får ta på sig skulden.

Populära inlägg