strange summer this sumer

Konstig sommar, denna sommar. Kändes aldrig som sommar, riktigt. Här på Naxos fortsätter sommaren, men hösten finns också i vindarna.

Ska man uppleva en sommar ska man ha en slags kontinuitet Man badar och är på samma ställe en månad eller två. På Naxos badar jag en del, men inte så mycket, varannan dag kanske. Korta ryck.
Är det någon mer som tycker som jag: Att världen har blivit krånglig. Dom här brudarna som blivit skjutna, mest kanske för att de har ihop det med riktigt kriminella män. Varför är de ihop med sådana män?

Man kan ju ställa sig frågan Varför?

Man kan ofta ställa sig frågan Varför? Det pågår en massa polisjakt och rättegångar och galna politiska avslut? Man kan återigen ställa sig frågan Varför?

Den stora politiska frågan just nu är väl pensionerna? Vi kan ju inte ha ett land där folk knappt överlever på sina pensioner trots att de jobbat och betalt skatt hela livet. Sedan går det ju inte att komma ifrån frågan om Integrationen. Varför det går så dåligt? Malmö verkar ju vara en total katastrof.

Ja, jag hänger inte med. Jag kollar på cyklar på nätet istället.Min fru har ju börjat cykla och fy fan vad bra hon är. Med lite teknikträning och taktiskt sinne så kommer hon att ställa av oss alla gubbar jag brukar köra med. Fan rent irriterande att se henne pinna på uppför backarna, men idag lurade jag upp henne uppför värsta berget och det var lite mysigt att se henne lida ordentligt. Dom ska inte ha det alltför lätt, de här som sticker upp.

Nåja, livet går vidare. Varför vet jag inte, men det verkar göra det...

Populära inlägg