Back on the track


En varm morgon med vinden någonstans bortom bergen. Jag går ut för att samla ved för vintern. Om några dagar har vi fått i ordning på husen och jag kan börja bo som vanligt. Läser om Greta. Ganska coolt att hon inte vill träffa Trump. Måste kännas för idioten. Att en liten skitunge ger honom på tafsen. Det är fantastiskt det hon gör men någonstans börjar jag känna att gränsen börjar närma sig för henne. Det är som det börjar skruvas åt, blir elakare och jag undrar hur länge hon kan värja sig mot alla elakheter. Hon har ju rätt, men det måste väl ändå kosta på att stå så mitt i smeten hela tiden.

Kina och Sidenvägen. Hur man supportar och investerar i miljöfarliga grejer som ingen annan vill ta i med tång, typ kolkraftverk och USA vars president blundar för det mesta. Jag fattar inte hur demokraterna tänker i USA. Varför kör man fram två gubbar som är nästan 80 år som presidentkandidat. De kan ju dö innan de kommer till jobbet. De måste ju finnas yngre karismatiska krafter. Jag skulle fan inte rösta på en gubbe som strax fyller 80 till president. No way..

Patrik Miller visade en fin serie från Nytorget på Fejan, runt 185 bilder. Det är intressant det som sker med hans bilder. Han har ju hållit på och drällt med dom genom åren, en bild här och en där och det är väl bra, men tämligen meningslöst, men så sätter han ihop alltihopa och släpper det som en klump. Vad sker? Det hela får en annan dignitet, blir en tidsmarkör, en dokumentation, en tidsspegel,,,mycket bra.

Populära inlägg