Nu jävlar,,,







Lite oldies,,,äntligen är man klar med byggandet så nu kan jag börja ägna mig åt konsten och träningen igen. Det är fantastiskt väder, runt en 26 grader på dagarna och 18 grader på nätterna. Man sover skönt och dagarna är fulla av energier.

Annars så fick jag frågan hur jag arbetar? Jag har som alltid en plan men håller mig öppen för det oväntade. Jag skriver varje morgon, har ett större projekt och mindre. Min fotografi är väldigt enkelt. Jag går aldrig ut för att plåta och jag reser heller inte längre till platser för att plåta. Jag är heller ingen reporter utan jag satsar helt på känslan, att bilderna ska vara så starka att de väcker känslor och så pass täta, som halvporträtt, ungefär på en meters avstånd för alla bilder, typ 40 mm vidvinkel på min mobil.

Det rullar på, det rullar på. Jag är lyckligt lottad. Det får man nog säga. En av mina mentorsmänniskor är en riktig begåvning, det är dom alla, men den här snubben har inte gjort någon egen utställning ännu, men lär nu vara på gång med det. Jag meddelar när det blir läge. Annars ska Ni kolla på underbara Karin Thorings bilder på Uppsala fotofestival. Hon är en riktig begåvning, med många olika teman i bagen som med tiden kommer att hänga på vägg.

Okej, boys and girls, ha en trevlig helg.

Populära inlägg