Känner en viss irritation,,

De här bilden är väldigt allvarlig. Kvinnor utanför ett sjukhus i Zimbabwe där de flesta låg och dog i aids och det var innan man visste att det var aids. Så till saken. Nu har jag läst flera kvinnor som är sjuka i korona och har pojkar i tonåren hemma. De jävla ynglen hjälper inte sina sjuka morsor utan spelar bara dataspel och sitter o låtsas gå i skolan på nätet. Jag skäms inte för att säga att om jag varit hemma och varit skitsjuk i koronas och mina ungar inte hjälpt mig, så hade det tagit hus i helvete. Vad är det för velande?

Jag var på sjukhuset idag och snackade med en doktor och en massa intressant info om det här skiten vi går igenom nu kom fram. För det första. Det kommer att ta tid.

Män drabbas hårdare för de har sämre immunförsvar. Sedan röker fler män vilket är som att be o m en käftsmäll. Att Italien och Spanien, tex  drabbats så hårt beror på att de bor trångt, de röker, de skiter i förmaningarna och att de är som galna på att knapra antibiotika. I Grekland är de värst ändå och om du blir sjuk så har du sämre försvar för då koronasen tar dig i sitt starkaste grepp för du antibiotika emot bakterierna som tillkommer och då har du mer eller mindre gjort dom resistenta med den vansinniga antibiotikaanvändningen man kör med nere runt Medelhavet.

Ja, fy fan, så det enda vi har att komma med är att tvätta händerna och ge fan i att sitta i kluster. Jag hinner knappt komma hem till porten, kollar in i några krogar och vad då, inte sitta vid baren? Okej, men om man sitter som en myrstack runt ett bord och dricker pilsner, vad är skillnaden?

Ja, sedan på tal om mänsklighet. En taxichaffis stannar utanför Skrapan, står en bit in i cykelbanan och släpper av en snubbe i rullstol. VAD fan händer? En bil med parkeringsvakter stannar och ger taxisnubben böter. Vad fan är det? Hur taskig kan man vara?

Ja, det var det. Nog fan är det vl dags för en stor whiskey nu?

Populära inlägg