Workshop på Naxos, 3 - 6 september 2021

Workshop på Naxos 3-6 sept

Fyra dagar tillsammans i mitt vackra hus på Naxos högland. Halki/Monitsia. Nära till hav och berg och under den bästa tiden på året. Lagom värme, allt är vackert och det sprider sig ett långsamt lugn över ön, men ändå full fart på nattliv och det vardagliga livet. 

Helt enkelt en perfekt tid för att umgås och diskutera bild.

Tanken är att vi ska fotografera och gärna även diskutera pågående projekt. Vi lever och arbetar ihop och vi är en liten grupp, max fem personer. Ni bor i ett av våra hus, två våningar med fem sängplatser, kök och veranda. Ett makalöst ställe. Där pratar vi om dagens fotograferande, det ni gjort tidigare och det ni vill göra framöver. Alla får egna sängar men det är inte superprivat, man får räkna med att bo som i en stor familj, dela på kök och två toaletter.

På kvällarna och dagarna kommer jag också att visa Er ön och vi äter givetvis middag på ett antal hemliga krogar som är av toppkvalitet till inga pengar alls.

Ni får räkna med att arbeta ordentligt men också ha bra diskussioner så det duger inte att sitta helt tyst och bara hänga med, det krävs att Ni engagerar Er på riktigt.

Det Ni behöver är en kamera, era bilder och en dator Vi jobbar helt digitalt.

Jag har också en bil som gruppen kan få låna då den behövs.

Priset är 5000 kr och då ingår boendet i huset. Mat, resor och övrigt får Ni betala själva.

Är du intresserad: Kontakta mig på mickeberg@hotmail.com,   Skicka 10 bilder och berätta om dig själv. 

Här en länk till huset..., en annan till min blogg om Naxosliv.


Kommentarer

Populära inlägg