Inget wifi.....


 Ett Café stängdes, ett annat kom till som också stängdes. Vår datakommunikation i huset stängs av. Verkligen en ögonöppnare. Allt rasar. Det går inte att göra någonting, Om hela stan skulle kollapsa med nätet så vore det helt kört. Samhället är för sårbart.

Astra Zeneca. Tror jag ger upp. Jag var ju och vaccinerade mig och fick givetvis detta idiotvaccin. Jag tog det med öppna ögon eftersom jag är man och det helt tydligt har varit kvinnorna, och de unga kvinnorna, som drabbats av alla grymma biverkningar från AZ och de som dött har också varit kvinnor. 

Är det någon som känner igen den logiken? Att det är kvinnor och unga kvinnor som drabbas? P-pillen, cancerforskning osv, kvinnor, alltid kvinnor.

Den som läst denna blogg har ju sett att jag från början sagt att AZ är en slags galen experimentverkstad. Först skulle de gamla inte ta det, sedan skulle de gamla ta det och sedan då en femåring fattade att AZ tog livet av folk, att AZ låg bakom de mystiska blodplätteproblemen, så kämpade  Tegnell och co för fulla muggar med att försöka övertyga oss om förträffligheten med AZ. Jag behövd bara gå till mina närståendes erfarenheter, unga kvinnor, hur sjuka de blev av AZ.

Det som retar mig mest är alla dessa som inte kan ta reda på något. Varför man babblar om svaga biverkningar när folk helt slås ut i dagar när det tagit AZ. Nu plockas AZ sakta men säkert bort. Danskarna börjar. Men vad gjorde den samlande läkarkåren? Varför larmade man inte? Ja, o så nu då både Norge och Danmark ger sig vad det gäller AZ. Kunde Sverige lär sig något av de länderna som skött pandemin som mycket bättre? Knappast.

Okej, nu då? De som fått den första AZ-sprutan. Hur ska de ställa sig till den andra? Tegnell snackar om att de i sjukvården ska börja om, ta ta två sprutor Pfizer istället,,,på kontinenten satsar man nu på att forska på mixen av olika vaccin. Det troliga är att de som fått första sprutan av AZ senare i höst kommer att få ta något annat och skippar den andra sprutan. Något som jag redan för egen del bestämt tidigare i veckan.

Ja, Herre Gud trött blir man och det som retar mig mest är denna oförmåga att ta reda på saker och ting. Varför drabbades unga kvinnor mest av biverkningar? Varför är det bara kvinnor som dött av blodplätteproblemen? Varför, varför? Just det här med Info, nu står det massor med tid som ingen använder till vaccineringen. Varför är inte folk vakna? Jag fattar att om man är 90 bast har man svårt att få det att funka, men över 65 borde man väl kunna hantera en dator. Hur ska de göra med de 15 år som återstår innan de dör om de inte ens kan söka på en dator? 

Just nu tycker jag också Sverige ska klippa AZ och om inte det, i alla fall bara låta gubbar över 70 ta det.

Nog om det,,



Kommentarer

Populära inlägg