Söndag

Ebba Grön har en låt som heter 800 grader. Den här dagen var det 42 grader i Monitsia och jag satte upp seglet som gör att gården får skugga.

Linsey Vonn gjorde det fantastiskt. Vilken avslutning på en karriär. Hedrande men skidWM i Åre har ju varit ett smärre fiasko. Vad det gäller Åre så är det nästan alltid fiasko vad det gäller vädret. Man gör mycket snack av Högzonen, men Herre Gud, alla säsonger jag varit där och alla säsonger Högzon varit mer eller mindre stängd pga vindar osv,,

Det börjar ju bli allt tydligare hur sossarna gjorde bort sig i den här överenskommelsen som inget vettig människa fattar någonting av. Först splittringen som långsamt äter sig in i partiet och sedan de andra partiernas kräftgång och de enda som gått framåt är ju SD och V. Undrar om det var så man hade tänkt sig det hela?

Dagarna har gått till att kolla på engelska deckarserier och ett nytt inslag har smugit sig in i serierna. I varenda inslag så cyklar det någon snubbe på racer och cykelkläder. Det är verkligen något nytt i krimmibranschen.

Jag funderade verkligen på fotoutrustning idag. Den här bilden är ju tagen med mobilen och på Insta o Fejan visade jag en bild som jag tog på min fru i morse med mobilen och den är dessutom lite delförstorad och ser ut som storformat i tryck.

Annars funderar jag skarpt på om det är någon som helst idé att ställa ut mer? Kanske man ska spara och vänta tills man blir 85, eller ligger i kistan. Jag tror på bloggen mycket mer än på utställningar. När jag kan få uppåt 3000 läsare på bloggen på två dagar så undrar jag varför jag ska ställa ut. En annan sak som får mig att fundera ännu mer är varför knappt en enda institution eller galleri svarar på förfrågningar och mail med utställningsförslag.






Populära inlägg