På gymmet


På gymmet är det stillsamt, kör ett test på 12 min, lite mer än fem kilometer. Det känns okej, lite längre bort sitter kvinnan som jag en gång tog en tjuvbild på då hon reste mellan Paros och Naxos. Hon låg på färjans golv och jag stod ovanför och plåtade henne. Det var tjugofem år sedan och nu sitter hon på samma gym. Jag gav henne bilden för några år sedan och efter det är vi kompisar. Hon ser stark ut, är stark. Tränar som fan, år ut och år in.

Tänkte på det. Man tror träning ska förlänga livet. Kanske, kanske inte? Det beror nog på. Jag tror man måste lägga en lustprincip på det mesta. Är det kul, för mig, för andra? Ungefär där. Just nu driver det en trend genom samhället som handlar om att berätta hur duglig man är, hur ekologisk man är, hur lite man kör bil, flyger, hur snäll och god och perfekt man är.

Det är bra, men tro inte på allt. Tro inte du är kul och intressant om du säger att du har något klimatvärde som är typ 2,7. Det krävs annat för att vara intressant. En jävla torrboll är en jävla torrboll.

Jag har ju också sett att dom som tjatar mest om den ekologiska maten, det ekologiska livet ofta är sådana som reser utan att blinka två gånger om år bort till Indonesien osv,,I say no more,,,

Jag gör mitt för miljön men jag försöker leva också...

Läser om att den sexuella aktiviteten verkar minska över hela världen? Är det konstigt? Så jävla trist och så uppstyrd värld vi lever i. Det är det här präktighetssyndromet tillsammans med männens datasjuka och jämlikhetens olika krav som styrt ner lusten i en källare. Det är för mycket krav och för lite lust överallt. Det är viktigare att vara ren och fin på jobbet än att vara kåt och ha lust på livet. Det går som det går, men i långsam takt har varje årtionde efter 60-talet blivit allt tristare och allt mer uppstyrt på ordning och reda.

Att jämföra 70-talet med idag är ju en ren katastrof för idag. När kidsen i 19-årsåldern ombeds börja tänka på pensionen, ja då blir det segt. Eller,,,,jag lämnar det öppet...

Populära inlägg