Böcker

På måndag får jag min Instabok, blir verkligen intressant. Det är gratis att göra en E-bok men jag köpte en riktig bok också, 126 sidor för fem hundra kronor.

Jag kollade layouten. Ibland undrar jag om man behöver göra layout, Insta typ gör den lika bra. Det är ganska mycket hokuspokus med layout, men sällan tycker jag det gör någon större skillnad. De flesta böcker jag gillar har en bild på varje sida. Det är min stil helt enkelt. Allt kludd med vikbara sidor och annat trams ger jag inte mycket för.

Kollar på Skid-VM. Halvarsson börjar ju bli en driftkucku och man förstår ju varför. Jag vet inte hur många lopp han gjort och man bara suckat över hans taktik. Stina Nilsson däremot är ju jävligt smart åkare och så synd att tjejerna körde ihop. Kalla är ju också en åkare som sällan verkar tänka speciellt mycket, saknar den där splitvision som behövs i sprint, dessutom ramlar hon lätt.

Annars är ju skidåkning, precis som bandy, en sport i utdöende. Det är en tre fyra länder i topp, det är allt, som bandy, kanske tre länder som spelar bra bandy.

Politiken? Ja, nu ser vi ju hur läget förändras. De ordinära sossarna går bara bakåt, de växer fram allt mer vänsteralternativ. Det mest underliga är ju hur KD kan få röster. Detta fullständigt bleka mjölkparti. Det är ju det parti som är det mest korkade i hela riksdagen, ett slags skenheligt kvinnoförtryckarparti.

Ju äldre jag blir desto mer ointressant blir det att  utmärka sig. Det som lockar är att göra grejer, skapandet, resultatet blir alltmer ointressant, men för en annan som lever på att skapa så måste man ändå hålla upp en slags nivå just för pengarnas skull. I princip skapar man för nöjet och pengarna.

Svårt att förklara, kanske?

Populära inlägg