Vilken soppa...

Vilken soppa. Lambertz, hur fan blir man sådan. Det är ju rent patetiskt. Visst, man kan göra bort sig ibland som man, men det handlar ju mest om att man ska ta något slags initiativ och det kan gå snett. Men, det är ju inte mer med det än att man backar av så fort man fattar att det inte funkar, men höra Lambertz idiotiska sätt att förklara sig. Är karln helt dum i huvudet?  Hur blir man så där korkad?

Sedan inser väl vem som helst, om man tar reda på lite om kvinnans bakgrund, att hon verkar ju inte må så bra, dvs ytterligare en anledning att inte krossa henne fullständigt.

Det var den högra flanken. Till vänster kommer pollen och att slå  sönder en tand samtidigt. Det är åldern. Det är ALLTID något. ALLTID. 

Sedan rakt framifrån kommer Covid. Ja, nu är det värre än någonsin igen. Nu, när ingen orkar med skiten mer, när ingen ids bry sig för mycket om att skydda sig. Alla vet vad som gäller, men det går inte. Man gör något  halvmesigt. Vem fan orkar?  Jag ser mina polare i Grekland som lägger ut bilder från partyn. Ja, vad fan ska man säga om det? Inte mycket. Hade jag varit 35 hade jag partat också. Det här går inte över på länge, och vem kan ställa livet på paus hur länge som helst. 

På Söder i Stockshom ser allt ut som vanligt. Spridning pågår. I Frankrike; Grekland är allt stängt, panik och spridning pågår. Där i Grekland, dör mer folk än i Sverige. Man fattar ingenting. Allt är nedstängt. 

Det enda som hindrar spridning är ickeumgänge, men sådan är inte människan. Tyvärr, men kanske tur att hen inte är det. 

Grekland som nu har en riktigt vidrig högerregering där man inte skäms för att sno åt sig av privilegierna, ska man nu fira Greklands 200-årsjubileum. Givetvis med en massa höjdare och det här löjliga marscherandet med militärer. Pandemi, gäller inte då eliten firar.

Jag har pollen, avslagen tand, hål i huvudet och väntar på mat. Min underbara fru lagar mat. Det blir säkert gott, sedan får jag diska. Den stora skillnaden mellan oss är att jag älskar ALL mat. Hon gör inte det och jag fortsätter att älska ALL mat, medan hon blir allt mer kritisk till olika maträtter. Därför lagar hon maten och jag äter. 

All mat är god, om den är vällagad. Jag träffade en polare igår som bor i en Söderförort. Han måste åka in till stan för att handla mat, det som fanns på Konsum eller ICA, var inte gott nog eller hade något ideologiskt fel. Vete fan, men jag orkar inte med sådant. Man ändrar sig långsamt då det gäller mat, men jag menar fortfarande att ALL mat är god.

På Söder får du skämmas om du köper en korv med bröd. Det måste motarbetas.





 

Kommentarer

Populära inlägg