Söndag, regn i luften..

 








Så helvetes less jag blir. Kollade på boxning i natt, kunde inte sova. Povetkin såg ju helt slut ut, raglade utan ha fått en smäll, hade tydligen legat en månad på sjukhus med covid för att halvt år sedan men fick väl någon mille för att ta emot några rejäla snytingar av Whyte. 
Ja, satan, det jag ledsnar på är dessa eviga förseningar. Nu kanske man kan beställa tid vecka 17, 18, säg i slutet av mars, början maj, när man är född 1949 som en annan. Samtidigt så har man vaccinerat hur mycket ungdomar som helst som har någon slags kontakt med sjukvården. Det är på ren svenska helt åt helvete. Min dotter och andra som jobbar som hon gör, de fattar inte ens varför de skulle bli vaccinerade. De jobbar ju inte på sjukhus eller med någon skör gamling, men AZ fick dom minsann och djävulska biverkningar dessutom. Som det är skött i Stockholm är under all kritik. Bedrövligt.

Jag orkar bara inte med det hela och på Naxos har det också nu helt kukat ur. Finns inget vaccin på ön utan man får ta båten till en annan ö, Syros och eftersom man bara vaccinerar där på morgonen, så blir det en repa på tre dagar för att vaccinera sig. Vaccinet är gratis, men båtresan och övernattningen?? och vilket jobb för en spruta, 

Det går inte bra någonstans, det är liksom bara att ge upp, snart känner jag att jag ids inte längre vaccinera mig, man kan lika gärna vänta till hösten eller vintern för att ta en spruta som gäller de nya mutationerna. Och alla jävlar ska tjäna stålar på vaccineringen. Ta dessa PCRintyg man måste ha TROTS man är vaccinerad, typ 1850 kr. Man snackar om vaccinationsappar, visst, tala om för mig när de kommer att fungera, i höst kanske? När sommarsäsongen och folks semestrar är över. Och när kommer Sveriges folk att vara vaccinerat med två doser, kanske i september? Vi får se, less blir jag.

Hörde något rykte om att Mary Ellen Marks fina utställning som ingen fick se kanske kommer tillbaka 2022, eller något sådant. Alltid något, det gäller att se ljuset i tunneln. 

Kommentarer

Populära inlägg