Alla dessa misstag...











 Läser Bengt Ohlsson i DN. Han skriver om att han inte började skriva i Bulletin. Mycket märklig, tämligen förvirrad text. Det känns konstigt att höra alla som lämnar Bulletin. Vad hade dom egentligen tänkt? Vissa skriver bra, i enskilda sammanhang, men om man lägger alla i samma pott och sedan läser vilka som skrev i Bulletin kommentatorsfält så blir man lätt deprimerad, sådan vidrig sörja. Kan inte utrycka det på annat sätt. Bulletin sammanlagd, texter och kommentatorsfält, blir en märklig kompott av förvirrade hjärnor.

Sedan Liberalerna? Om inte det här är att kapa benen på sig själva vid knäna så lever vi i en ytterst märklig tid. Och varför läggs sådan enorm kraft på ett följa detta knappt fyraprocentiga parti. Är dom inte uträknade redan?

Ja, vill man ha fiender ska man yttra några tankar om politik. Ju äldre jag blir, desto mer förvirrade verkar vi bli. Många av dom som jag hade som vänner eller kollegor, verkar ha gått vilse, eller så har jag det. Men några grejer måste jag ändå ta upp. Hur kan man jämföra V med SD, kalla båda extrempartier. Det SD står för har ju inget parti någonsin stått för i Sveriges historia, man får liksom vandra ner till Tyskland för att hitta rötterna, men V, de är ju som ett sosseparti för 30 år sedan. Nu är det extremer?

Den andra grejen är det här uttalandet: Sverige har fyra årstider och med det menar man att Sverige verkligen har fyra årstider, men kanske inte länderna i Europa osv... Jag brukar tänka på det på vintern på Naxos. Att Medelhavets länder inte har årstider. Det kan jag lova att dom har, men Sverige däremot har bara två, en grön vinter( sommar) och en vit vinter (vinter) och bor man i fel ände, typ Stockholm eller Göteborg har man bara en årstid, en grå vinter.

Nog om det, trevlig kväll,,,



Kommentarer

Populära inlägg