Hur man köper en ny kamera....


 Citronträdet mår inte bra. Vet inte vad jag ska göra? Jag vaknar och ytterligare en sådan här dag utan väder. Blir frustrerad och köper en ny kamera, eller en ny kamera som jag haft förr, min fjärde Ricoh Gr11,,,ja satan, varför det? Kanske för att den är snabb som fan, har bra glugg och man slipper tjafsa med med en massa brännvidder. Det enda som oroar mig är detta att den ofta släpper in skit på sensorn och alltid en massa trassel med det. När det sker brukar jag ge bort mina Ricoh eller sälja dom för tusen spänn.

Ja, det var kameran. Annars så ska jag sia om ngt? 

Går ju inte att komma förbi covid. Något svenskt vaccinationspass kommer knappast att finnas före augusti, vi kommer inte att vara vaccinerade förrän i sept, typ, snackade med en doktor om det och han bara garvade. Jag fattar personligen inte varför de i den bestämmande sitsen inte kan sluta med sitt skitsnack. Man målar upp en jävla massa målbilder som redan är passerade. Ingen färdigvaccinering och inget vaccinationspass, så det blir PCR a 1850 kr om du ska ut och resa. Sedan också en trolig karantän någonstans, så den resande sommaren kan du nog redan glömma om du inte har ett eget hus eller en jävla massa tid.

En annan sak är väl att nu är det väl bara en tidsfråga  innan de vaccin vi tar inte riktigt fungerar eftersom det går så otroligt långsamt och mutationerna hinner före, så till hösten blir det dags för någon annan spruta och marknaden kommer att svämma över av vaccin och mutationerna kommer att rejsa som ryska hockeyspelare genom det svenska försvaret på sextiotalet,,,heja,,

Blir man trött? Ja, jäävligt trött.

!0 000 steg är en en slags påhittad gräns. Om du går några kvarter runt Söder så har du betat av 10 000 steg, det är ju ingenting, men vem ids promenera.? Är det inte en symbol för den här tiden, den totala meningslösheten upphöjd till 10 000 steg?

Jag bara ställer frågorna. Det blir spännande att se om liberalerna kommer över 2 procent i nästa undersökning. Liberalerna verkar vara samma genuina fiasko som Bulletin. Eller är det någon som säger emot?

Solen kommer upp ute på gatan. Jag har ju redanpå morgonen betat av 8000 steg, samtidigt som jag alltid pratar i telefon. Jag är ett under av effektivitet. Nu blir det falukorv med potatis till lunch, jag måste bygga upp mig för är det det något den här pandemin har gjort med kroppen, så är det att den enorma tråkigheten gjort att man fallit ihop rent fysiskt. 

Så, upp och hoppa, sup till, dansa och käka lite korv,,tro mig, det har aldrig gjort ont.


Kommentarer

Populära inlägg