tisdag 31 januari 2017

NY Times och Guardian

Läser Guardian och Times för att få lite koll på vad folk tycker i de länderna. Ja, inte ger man många knop för Trump inte. Karln verkar ju, allvarligt talat, vrickad. Helt sjuk i huvudet, om du frågar mig.

Det finns en sak som jag inte förstår och det är snacket om att de som tex röstar på SD och Trump inte vet vad dom gör. Om vi ska köra den dealen då vet ju ingen vad de gör. De som röstar på sossarna vet inte vad de gör eller på Centern, vet inte heller vad de gör. Nej, klart de vet vad de gör och eftersom då tex SD är ett rasistiskt parti så är ju alla som röstar på SD en slags rasister.

Svårare än så är det inte. De som röstar på Trump vet vad han sagt och de som ju stödjer det är också rasister.

Nog om det igen. Om man inte gillar Clinton eller Löven, så kan man ju välja något som inte är rasistiskt om man har lite hjärna eller inte är rasist, men nu väljer man att vara rasist. Det lutar åt ett slags inbördeskrig lite överallt, mellan rasister och ickerasister.
Det värsta är ju att ofta är de som röstar på Trump och SD också någon slags böghatare och avskyr feminismen. Skön blandning, helt enkelt.

Visst kan man snacka med en SDare, det har man väl gjort, men så länge jag har levt och det är ju ett tag, så brukar jag ge upp ganska snabbt. Livet är för kort för att sitta och lyssna på idioter.

Nog om det. En annan sak jag ser ganska tydligt och det är att gratisläsandet börjar gå mot sitt slut. De stora tidningarna låser allt mer sitt  material så man ska betala. Det är ett måste, men man undrar var gränsen går innan ytterst få läser en vettig artikel, medan de flesta litar på Facebook och annan sörja. Allt detta gynnar ju givetvis idioterna.