fredag 13 januari 2017

Fredag

Frugan drar till hästarna vis sexblecket på morgonen. Jag ligger kvar i bingen, läser Katerina Janouchs blogg. Not bad. Hon har en del att komma med även om utspelet i tjeckisk tv inte var för begåvat.

Så kan det vara. Fattar inte varför vissa får sådana där hjärnsläpp, liksom lyfter sig ovanför alla fakta. Det nya nu att fundera över är ju Brås utredning om våldet osv. Varför har det ökat, varför känner sig en tredjedel av alla kvinnor otrygga osv,. Jag skulle vilja påstå att det är något som långsamt har eskalerat genom en sinnesstämning i samhället, inte genom invandringen, utan mer av förhållandet att klyftorna på många olika plan har ökat i samhället. Ett vi och dom.

Ta det som händer i Malmö, tex, dessa gänguppgörelser. Det måste lösas, sånt förlamar ju ett helt bostadsområde och sprider oro lång väg.

Det regnar, det gör det. I dag är det fredag och idag öppnar Flottsbro sin skidbacke och i morgon Hammarby sin snea backe. I valet mellan Hammarby och Flottsbro, är det senare valet typ 200 procent bättre.

Nog om det. Idag kommer 200 passepartouter, så nu har man att göra en vecka.