Sport


Den otrolige kampsportaren Pramuk ska möta den lika otrolige boxaren Manny  Pacquiao i en boxningsmatch. Att se Pramuk fightas är sanslöst. Det slår mig att jag en gång läste en bok som hette Thaiboxaren som var riktigt bra. Annars  försöker jag lösa Min Kamp 2 och det går dåligt.

I Dubai, detta sinnesjuka land, har proffscyklisterna startat säsongen, men det verkar ju inte finnas några berg, så det blir mest spurter. Inte kul, men Cancellara, en av mina favos, ser bra ut, snygg kille. Synd att han kör för det där dekiga Treakgänget.

Kalla kom tvåa, snacka om pigg och äppelkäck. Jag gillar henne, duktig som fan. Björgen, norskan vann, verkar lite för bra för att det ska vara sant, men hon grät rejält då hon gick i mål.

Det är ett konstigt OS, det är det minsta man kan säga. Jag har aldrig haft mindre lust att se på OS än nu.

Cykel är nog den vackraste sport som finns, men huva vad de kör omkull. Det måste göra ont. I morgon ska jag gå ner och putsa på Bianchin, ta loss pedalerna. Det är ju snart dags att dra till Spanien och bergen och vinet och maten och Sierra Nevadas vackra toppar. Veleta, 4000 meter över havet.

Nog om det. I morgon blir det till att deklarera.Man måste ju göra rätt för sig. 


Populära inlägg