Det drar en våg av drogliberalism genom världen. Jag förstår att det kostar en massa pengar och människoliv att jaga de som producerar droger. Det har till och med gått så illa att en massa människor dött i onödan för att man försökt få stopp på drogproducerandet.

Nu vill man liberalisera lagarna, i vissa fall tillåta gräs som njutningsmedel. Man ska kunna köpa det i statliga affärer. Man kan vrida och vända på det där hur man vill, men jag är stenhård motståndare till att röka gräs och det av ett ganska enkelt skäl: De flesta jag känner som röker mycket blir helt blåsta i pallet. Första gången jag träffade på gräsrökare var väl då vi drog till Indien, Afghanistan, osv, 1974. Det var fullt av de här korkade typerna som satt och rökte på och försökte vara gurus.

Kort sagt: Jag tröttnade på dom efter tre dagar. De andra vågen kom i Spanien 1975, då Franco dog och drogerna släpptes fria. Ytterligare en massa korkskallar som rökte på.  Det går inte att jämföra rökat med att dricka. Att bli alkoholist tar ett tag, har sina sidor och de flesta alkisar är i princip hopplösa att ha att göra med, men de är ändå oftare lite skärptare än de som röker på.

Jag ser ju på fejan hur folk diskuterar att släppa gräset fritt och jag ser vilka som är för. Oftast har de några egna problem med droger, alkohol osv,,,märkligt va?

Ja, det var ju en taskig blogg, en blogg som sa att de som röker på oftast blir helt blåsta...annars var ju skidsprinten idag ruskig, blev fan orolig för Jönsson, trodde pumpen strejka, men han reste ju sig,,,som sagt, stay clean, dance hard och work slow.

Bilden? En äppelkäck ung man som just upptäckt hur kul det är att pusta skor, bädda sin egen säng och drömma om framtida äventyr i en kanot med sikte mot Ryssen.

Populära inlägg