If you don`t fuck your partner, believe me, someone else will do it...

 Det började sent på kvällen.. Linssoppan var uppäten, magen mullrade och jag slog in Hesgoal för att kolla på Champions league, efter en kvart var den matchen över, rullade vidare till lite boxning innan jag skulle slå av datorn. Då kom en massa U-tubeförslag upp. Ett var sexterapeuten som höll föredrag. En skön kvinna i lite mer än femtioårsåldern. Hon slog in den ena femettan efter den andra. Den första och viktigaste enligt henne var att sex leder till att man vill ha mer sex. Att tro man ska bli inspirerad av att avstå osv är bara dumheter. Det enda som leder till lust är sex och sedan mer sex. Att man gör det. På något vis påminner det om konsten och idrotten. Det eviga dagliga köret gör att det blir roligt.

Sedan kom höjdaren: If you don`t fuck your partner one thing is for sure, somenone else will do it...

Jag tyckte det var Nobelklass på den. 

En annan sak som slagit mig med styrka är då jag kollar på grekiska insta osv, den enorma livsglädjen som så ofta finns. Det är ett slags jävla upbeat och sedan går man till en svensk,,satan så mycket Bergman det är över allt,... det gör liksom ont överallt, medan  de grekiska är typ: kom så dansar vi.

Ja, det var dagens spaning. Drog en repa till havet, låg där och blev lite salt och sedan kom det: Godissuget. Hoppade in i bilen o körde till affären,,,,mums, kakor, glass, choklad och allt trycker jag i mig. Vad fan, åt ju den där livsfarliga linssoppan till lunch. Man blir ju som en betongblandare i kistan, det behövs lite godis för att räta upp tarmarna.

Covid hit och Covid dit. Det rullar på. Greta kan man lita på. Nu fick Merkel sig en känga också. Hon är grym den där lilla kvinnan, tjejen, satan vilken power  och det biter ju. Hon skulle fan nomineras till Demokraterna i USA. Hon skulle krossa Trump på fem minuter. Hon är verkligen supercool.

Om man vill försöka förstå vilken enorm idiot Trump är så kan man ju gå till de här tillställningarna i Vita huset då musikereliten har fest. Då Obama satt med sin fru var det verkligen en höjdare. Fantastisk stämning, alla älskade alla. Och OM Trump skulle försöka med något liknande så skulle det bli katastrof. Ingen skulle komma, ja kanske Neil Young men han kom nog bara för att personligen få dela ut en snyting till Trump.

Trump har sänkt USA fruktansvärt, ett helt folk blir idiotförklarat, trots att man vet att ungdomen i USA idag är lika vänster som på Woodstocktiden. Det måste komma fram, ungdomen måste stiga fram i USA och blåsa rent som ungdomen gjorde 1967 osv då de rensade upp det puritanska amerikanska träsket.

Yeah, nu är godiset i kistan och nu kommer säkert någon att kommentera något trams om att socker är dåligt. Skit samma: If you don´t fuck your partner, for sure, someone else will. Eller på ren svenska: OM du inte äter upp godiset så kommer någon annan att göra det.

Det var allt, för idag. I morgon nya satsningar.


Kommentarer

Populära inlägg