Måndag, en sval måndag 11 maj.

Plus 3 grader. En slags mördare. På Naxos 25 grader idag. Också en slags mördare.
Det dräller in nya vänner på Facebook, typ tio om dagen. Verkar skumt men jag kollar dom. De har alla en massa andra vänner som vi har gemensamt. Det är i alla fall något skumt med det hela. Det visar sig att jag hinner bara säga ja till en så syns hans förfrågan om att jag ska gilla hans företag.

Skumt alltså. 

Det här vädret påminner mig om den tiden då jag körde motorcyel. Man plockade ut hojen ur garaget för att börja köra dagen därpå. Då man kom ut hade det givetvis börjat snöa och det låg en decimeter snö på sadeln.

Det sägs att jag snart är 71. Det kan stämma men jag tror inte på det men om jag inte får fart på kroppen under coronan kommer jag snart att känna mig som 80. Det finns dom som promenerar. Jag gör inte det, det funkar inte med mig. Okej, med stavar men vem fan vill gå med stavar i stan, se ut som en helylleidiot. Minns när jag mötte Lundell en morgon för femton år sedan och han skaffat stavar och jag tänkte jag kan väl också testa. Ut med stavarna, mötte snygg brud i första svängen. Hennes blick, amen och godbye.

Stavar är skönt i skogen och på Naxos då jag går i bergen, blir som att åka skidor, men i stan, ser ju helt kokko ut.

Kollade in Shanes igår, det gamla rockbandet. Kan fortfarande höra Lennart Grahns röst. De var bra, riktigt bra band. Råa på något vis. Idag är det väl bara nostalgi.

Lufthansa börjar köra på Grekland den 18 maj. Jag hade en biljett på SAS den 19 maj, men den rök. Nu öppnar de inte upp SAS förrän i slutet av maj. Det ska bli intressant att se hur det går den här månaden med flyg och rörelser i Europa. Undrar också hur de gick för svenskarna som satt i karantän i Aten och hamnade på IVA i Aten.

De ska ju tas tempen då man ska flyga, gränsen skulle  gå vid 37,8 men då är jag redigt sjuk. Min normaltemp är 36,4 typ. Det löser sig med det mesta, en vecka till, eller två, sedan går vi nog ut o skiter i det mesta.





Kommentarer

Populära inlägg