Läget en onsdag morgon

Läget en onsdag morgon? Vilken jävla bild, vita vantar och tjock dunis,,,jo, jag tackar, det var då det var kallare o jag cyklade i mars. Vad ska man säga+ Funderar på det här med stad och land. har sett en hel del grönavågengrejer på tv senaste året. Helt uppenbart lockar landsbygden igen och det är ju lätt att förstå. Det är svårt med stora städer. Visst, finns energin där i vissa städer, men det kostar ju på så innihelvete att bo i dom. Hade jag varit ung och alternativet varit att betala 10 000 kr i månaden för att bo i en andrahandsetta på Söder så hade jag nekat, det skulle inte ens finnas på kartan och sedan typerna man skulle umgås med. Det är inte precis samma typer som flyttar till Söder en dag 2020 som 1969, typ. Väldigt skillnad, väldig skillnad.

Så stora stäer är passé, inget mer om det. Små städer också eftersom de knappt har ett fik öppet efter 1700, inte klokt egentligen. Varför har vi blivit så hemmakära i det här landet. I de flesta andra länder är hemmet ett ställe där man sover, men kafeerna ett ställe där man träffs.

Finns mycket att tänka på där. Europa öppnas långsamt upp. Vi får se hur det går och hela tiden alla dessa osäkerheter om vad som är bäst. Nu är det munskydden. Om det är bra med munskydd så varför hade vi inte det från dag ett? Och varför har tex alla asiater munskydd på sig hela tiden under influensasäsongen, typ japaner,,,Har dom fått något om bakfoten? Jag ser mitt sushiställe, asiater, de har verkligen skapat en superskyddad arbetstillvaro. Är det för att de har erfarenheter av liknande saker eller är det bara en tilfällighet? Svaret kommer att komma, framöver. Nu är det bara att gilla läget och köra på. Idag är det tio grader varmt klockan halv nio, idag behövs nog inte dunjackan,,,

Populära inlägg