fredag 27 november 2015

Monoitsia, workshop, sommaren 2016Monoitsia ligger mitt på Naxos i det Grekiska Medelhavet. Fem minuter från Chalki som en gång var Naxos huvudstad. Där har vi vårt hus som vi ska försöka göra till Kulturcentrum.
I sommar tänkte jag försöka köra en workshop på fyra dagar med en dag som också är en kulturell vandring i de fantastiska omgivningarna. Man kan också bo i ett av våra två hus, dela rum eller ha eget rum.
För den som vill resa till Naxos med sin familj,se något annat och mer än det traditionella strandlivet, så kan man hyra boende hos oss.

Vi bor fem minuters gångväg från Chalki, där barer och kaféer finns. Det är tjugo minuter med bil ner till havet och de mäktiga beacherna, lika lång tid tardet till flygplatsen eller den stora staden. Det går busar till beachen och staden fem ggr om dagen. Den som vill cykla har det bra, allt från brant till lagomt brant.

Jag gör reklam för det här redan nu. Det kan vara något att tänka på under den fina, mörka tiden vi just nu arbetar oss igenom.

Vill du fråga om något så är adressen mickeberg@hotmail.com