Det gamla och det nya...

Kungen. Är han på väg att bli avsatt, precis som en del i Danmark av Kungafamiljen inte längre får kalla sig prinsar och prinsessor, men det verkade som om det får ha kvar apanaget...

Ja, en bild av Sverige och Världen. I Ryssland äger 500 familjer mer än alla andra ryssar tillsammans, samtidigt ramlar en massa oligarker från balkonger och slår ihjäl sig just nu. Det är kanske en slags oligarksjuka. Putin kör hela Ryssand ner i graven. Inte nog med det här idiotiska kriget, Rysslands egen inre utveckling brakar ju också ihop totalt. 

Ja, året går mot sitt slut. Jag vet inte vad jag ska säga. 2020 var ju ett skitår, sedan kom 2021, coviden blev ännu värre och idioterna började yngla av sig som löss i ett taskigt städat hotellrum. 2022, då coviden började bli mindre farlig så kommer idioten från Öst och drar igång ett tredje världskrig och vi får lyssna på Erdogan och andra galningar. 2022 blir alltså det värsta året, med räntehöjningar, krig, en svensk regering som saknar all sans och alla blir deppade.  

Nu, strax 2023, o ingen kan ju säga att man ser något ljus i tunneln. Våra förvirrade politiker sitter kvar, oppositionen har inte gjort någonting, allt rullar på som i en dimma. Kriget i Ukraina kommer att långsamt pyra under vintern för att fortsätta till våren och Erdogan hotar Grekland med missiler och den svenska regeringen reser till Turkiet för att slicka äschlet på Erdogan. Ja, det är ljusa tider.

Frågan är ju hur och vad och var man ska finna ljuset. Jag minns då jag läste böcker, romaner, om tiden mellan 1:a och 2:a världskriget. Den där känslan av att det är lika bra att parta för vi vet vad som kommer. Problemet är ju att man har ju fan inte råd att parta och dessutom verkar alla vara så stressade så de vill inte ens tänka på parta, de ligger hemma och flämtar framför  tvn och kollar på " SÅ ska det låta", eller något annat som kan lätta upp sinnet utan att  det kostar något.

Ja, Halleluja,,, jag ser ju ett ljus i tunneln, snart kommer semlorna. Fast, de påstod att det blir först i slutet av januari. Långt dit, då är jag redan i Grekland och där finns inga semlor. Så, det finns inget ljus i tunneln.

Rock on, som man säger,,,


 

Kommentarer

Populära inlägg