Om att stå i kö...

Jag sov i det Gula huset, satte på ACn och somnade som en stock. På natten hade jag bara de ljuvligaste sexdrömmarna. Som den här, tex. Jag drömde att ollonet föll av, plötsligt låg det på golvet, som en liten kork som rullade omkring.

Märkligt tänkte jag och tog upp det. Provade att sätta tillbaka det, var som en magnet, det sög fast på kuken, men så föll det ner igen på golvet. Det gjorde inte ont och jag gick och hämtade dunderlim och limmade ihop det, men då kunde jag inte pissa, så jag åkte upp på akuten, hade ollonet i munnen, så hade jag läst man ska göra om man förlorar ett finger, samma bakterieflora osv....ja, där uppe kollade dom lite underligt på mig då jag spottade fram ollonet och pekade på gylfen.

Sedan var jag tvungen att vakna och stänga av ACn och somna om. På morgonen, Ikteo, bilprovningen. Bakom disken satt Yiannis älskling, en gift kvinna med en kropp som kan väcka en staty till liv. Skittrevlig kvinna, superbra humor,,,,och bilen gick igenom. Jag skrev ett sms till Yiannis att jag var på bilprovningen och han svarade att han var på en båt i West Caldera, men skulle komma om 4o minuter.

För sent, skrev jag och drog till hamnfiket. Alla jävla turister före mig fick varm Cappochino. Jag kall. 

Ni fattar, mer grek blir man inte. Odrickbart, ha sugrör till Cappon, malalkia,,, Cesti, Cesti, varm,, tack,,

Sedan ringde min gallerist i Chalki och vrålade att en svinrik fransk tant var i Galleriet och ville köpa mina bilder och jag svarade att jag drack kall Cappo och kvinnan fick komma igen nästa år. Jag visste vem det var, dyker upp varje år och då dubblar vi priset.

Sedan körde jag min krockskadade Cheva upp i bergen och funderade på varför Christer Strömholm är en sådan fenomenal fotograf. Hans bildvärld är så enkel, men såååååå fokuserad. Han tar råa bilder, lite människor men allt är kärlek. Total koncentration, varje bild är ett eget mästerverk, de ställer massor med frågor  och skapar massor med  lust inom en. Alla hans bilder har total intigritet och går aldrig över gränsen på något vis. Nästa alla är rena konstverken. Jag har sett en skitbild av Strömmis, en, men Mästare kan fjanta till det ibland också. Fokusering, respekt och integritet. 

Sedan var jag framme hos polarna och måste köpa en biffteki. Stelo var lite nervös, visst fan drog de in pengar, men ack så mycket mer som behövdes för att betala alla som hjälpt till under vintern att bygga deras nya krog. Anna, från grannkrogen kom och sa att en kvinna har jagat dig i två dagar för hon älskar din utställning så jag tog bifftekin och gick till Annas krog där det satt en kul ung brud som hade millioner frågor. Hon skulle resa dagen därpå så vi tog en halvtimme korsförhör.

Sedan parka jag snyggt på Platia Monitisa, som vanligt stod det ett gäng i kortbyxor och blängde på den gamla kyrkan. Min granne kom över med mat, ska resa i morgon. Vi bestämde att jag kör henne i morgon bitti vid sex till flyget. 

Inomhus var det 34 grader, slog på fläkten och kasta mig i bingen och åt upp den numera ganska kalla bifftekin, men vad fan: Det kunde vara värre.
 

Kommentarer

Populära inlägg