En mellandag...










 Jag lever i någon slags låtsasvärld. Jag har en hårddisk som jag bantar ner till ett antal bilder, kanske 200. Det är en spännande uppgift, samtidigt undrar jag varför jag gör det? Jag borde gå ut och fika men jag är i den hör mooden att jag inte vill träffa folk. Hittar på andra uppgifter, typ klippa buske,  kolla i hårddisk eller se på Vuelta Espagna,,,det är ändå märkligt hur mycket i ens liv som styrts av det sexuella, lusten till kvinna och sex. Har man inte det som huvudmål så försvinner mycket med lusten för allt. 

I min värld har det alltid styrt mig, inspirerat mig. Kvinnorna har varit drivkraften, bara att dom finns och funnits och lockat mig ur hålan har räckt.

Här springer folk omkring och kollar på kyrkor. Massor med turister passerar vårt hus för att kolla på kyrkor. Hur fan kan det ens vara intressant? Måste ju vara tusen ggr intressantare att sitta på ett fik och kolla på folk, vara i nutid.

Jag är nog helt efter min tid, eller före. Jag återgår till att kolla i hårddisken. De här bilderna och en del andra togs med min första digitalkamera, en Canon S85....en liten kamera med 28 mm glugg. Det är nog den bästa digital jag haft,,den hade något med svärtan som de nya och tio ggr dyrare inte klarar av..

Kommentarer

Populära inlägg