All about creativity and age


En gång i tiden skrev jag en bok som hette Fotograferna. Den handlade om ett gäng fotografer i Sverige. Nu har Thore Soneson skrivit en bok, SUND , om fotografi o livets viktigaste beståndsdelar o den har en slags deckarkänsla. 
Hetsigt tempo, hetsigt liv. Jag har ju varit kompis med Thore i snart 50 år, vi startade Grupp Fem tillsammans o boken tangerar en hel del i mitt liv. Vill Ni läsa den så leta upp Thore Soneson på Facebook, så ser Ni hur ni kan köpa den.

Själv kommer jag allt mer in i en känsla av att all min kreativa gärning ska styras bort från det kommersiella. Varför ska jag göra böcker eller tjäna pengar på att sälja bilder? Var det inte av kärlek jag började med det här o är det inte av kärlek till berättandet jag fortsätter? Det känns som om jag inte behöver några pengar längre. Den roligaste tiden i livet var ju då man inte hade några pengar. Märklig känsla, minst sagt.


Kommentarer

  1. Tack för de orden Micke, en del av handlingen i min roman SUND är absolut inspirerade av de äventyr vi utsatte oss för på våra resor. Men allt är samtidigt fiktivt.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg