Halleluja världen

Systrarna bus på Naxos. Har inte skrivit blogg på ett tag, ägnat all min tid åt att skriva andra böcker, tre stycken om jag räknat rätt. Skit samma. Jag är ohyggligt irriterad. Skit samma på det också. I går hängde jag med min ljuva son på Harvan. Han skulle bjucka mig på middag eftersom han fått en tvåa på Söder av mig, fick ta mitt kontrakt. Jag bor ju någon annanstans. Middagen gick på 700 spänn och så säger han: Vi splittar väl rakt av. Jaha, det var gulligt. My son, en man med framtiden för sig.

Annars sa han något som jag kände igen: Det går ju fan inte att läsa nyheterna längre. Allt är skit. Dårar på makten överallt, Corona, våldtäkter o mord.

Jag höll med honom. Jag har stängt av sociala medier, finns inte mycket att hämta där längre. Allt fler verkar bli SMS-joournalister, skriver mot stålar som kommer sändandes från olika facebookläsare. Vilken satans sörja. Och det verkar bara öka med stollar på Fejan. Varifrån kommer alla och värst tycker jag nästan alla gråsossar är, de som försvarar sossarna till varje pris, även om de säljer  ut allt. Nädå, alltid finns det något att skylla på. Är du sosse så gå för fan till V. De är som sossarna var för tjugo år sedan, innan sossarna fick borgerligt spel.

Nå, det var politiken. Måste säga att Coronas oroar mig. Det är ett vanligt influensavirus säger man. Jaha, när stängde man ner en hel stad eller spelar fotboll med tomma läktare som i Milano för att det är influensa. Glöm det skitsnacket. Jag tänker på min ö Naxos, som ligger mellan två vidriga, totalförstörda turistöar, Mykonos och Santorini. Om Coronas kommer dit så är det kört. Då stänger man öarna och turismen är död det här året. Ingen kommer att åka dit förutom kineserna som alltid kommer i grupp och tillsammans med ryssarna är de hopplösaste turister som finns. Alltid i grupp, snackar inte med någon, verkar vara livrädda för allt och oftast extremt ovänliga. Hemskt och säga, men ett simple fact. I have seen enough. Minns när de nyrika ryssarna kom till Åre, hur de vräkte pengar omkring sig bara för att visa att de kunde. 

Nåja, det var Coronas, det kommer att gå åt helvete i vår. Jag gömmer mig uppe i bergen tills den vita flaggan höjs och det är fritt fram igen.

Undrar hur de går nu med konjunkturerna då alla länder stänger ner, framför allt Kina. Vi får se. Ja,nu har jag skrivit en blogg så tro för fan inte att jag är död. Jag arbetar i  min munkcell. Ilsket och irriterat. 





Populära inlägg