Denna märkliga tid

Denna märkliga tid. Jag vet inte men har jag varit med om en tråkigare vinter någon gång i hela mitt liv? Nej, är svaret.
Det första som slår en är ju att man aldrig får höra några roliga nyheter. Politiken ger man ju upp. Är det inte Brexit, så är det Trump, så är det Löven, så är det,,,,,och så dör alla polare man gillat. Inga bostäder finns det heller,,,ja, satan? Vad återstår?

Jag börjar undra om jag ska sluta läsa tidningar? Sporten är det enda som ger något, om man nu håller på ett lag osv. Croneman är ju kul. Bra, en bra nyhet. Croneman är tillräckligt elak för att man ska kunna njuta lite. Idag skriver man ju inte ens om Schlagerfestivalen. Är det inte märkligt, denna kvalitetsmusikens Oscarsgala faller långsamt ner i ett träsk där rökmaskinerna kommer att storkna.

Gud, om jag kunde ge er en rolig nyhet. Det som är roligast är ju de inlägg man får se från folk som är på g, reser omkring. Inte den här jävla sörjan med dagens, frukost, lunch och middag och kanske spetsat med en bild på en död katt i ett buskage. Nej, den riktiga trippen.

Det är ju Söndag nu, o det blåser och livet verkar bestå av Netflix. Filmserier har tagit över livet, förutom de människor som levererar frukost, lunch och middagsbilder på Insta. Ärligt talat, vad fan saknas då man visar bild på sin frukost?

Nej, det är trögt, det är det. Vi behöver få det roligare. Bäste grejen jag läst på länge var snubben som inte fått göka på fyra år eftersom hans tjej hade bacillskräck. Man undrar ju vem fan som var sjukast? Han eller hon? Vem väntar fyra år på att få göka?

Ibland undrar jag var målet ligger? Var ligger målbilden för vårt samhälle? Vad ska vi erövra, hur ska vi förhålla oss till tiden och livet. Varför förbjuder man inte nazzepartier?

Jag är ganska säker på att den första roliga, underbart roliga nyheten som kommer och som slår ner som en bomb på Insta och i nyhetsrapporteringen är ju när körsbärsträden blommar i Kungsan. Jag lovar, alla kommer vara på tårna. Jag vet inte hur de där förbannade träden ser ut. Jag har aldrig sett Körsbärsträden blomma i Kungsan, inte på femtiofem år har jag sett det. Men, det är nog en stark nyhet som får svenska folket att enas om något?

Jag dricker vin, eller jag borde dricka vin. Igår åt jag en semla, den tionde i år. Det är svårt med missbruk. Jag kände plötsligt hur jag drogs mot Konsum, två semlor för 39 kr o på vägen mötte jag H, han som dricker vatten på kaféet och han hade också två semlor i en påse. De var lite krossade och från igår, men vad fan som han sa: Det är gratis och man kan inte kasta mat.

Vin är svårt. Börjar jag bli alkis, dricker ett glas, har räknat ut att det är en och en halv centiliter nästan varje dag, ja, vissa dagar blir det nog 2 centiliter, men det drar lika mycket som semlorna, men ikväll ska jag avstå, måste komma i form. Det värsta med en sådan här skitvinter är att jag gör inget, blir en levande falukorv som långsamt förstoppas.

Det måste bli en ordning, alltså. Jag slutar läsa nyheter, dricker bara vin två dagar i veckan och ska gå ner i Kungsan o se om jag kan vara den förste som rapporterar om trädens eventuella blommning.


Populära inlägg