Tiden...

Jag visar en gammal buss från Naxos. De som varit där känner nog igen sig. Svår tid nu. För mycket död och för mycket mörker. Jag har nog tappat inspirationen lite. Min fru ser dock till att hålla mig igång. Igår kom det hem nya sängar från Ikea( varför vi köpt dom vet jag inte) men jag fick jobbet att sätta ihop dom. Blev en halv dag på golvet med ritningar och skruvar och  en jävla massa stela leder i slutändan. Och hur man sov? Inget vidare, sängarna var som vattensängar och den som legat i en vattensäng vet hur det känns.

Brexit, måste bli lite politik idag också. Jag vet inte vad det blir av det men kan inte heller påstå att jag bryr eller oroar mig speciellt. Tror det blir samma som förr, i princip. Om man vinner ett val så klar som de gjorde så vill ju folk ha det så, inte mycket att tjafsa om. Det är samma sak med SD, om så många vill ha SD så är det så många som vill ha SD, och sedan får dom väl gnälla eller ångra sig, men det är ju en sak. Bara en sak som att SD röstade på Ms ekonomi vilket bland annat lett till den här vansinniga cirkusen med sjukhusen och bara tanken på SDs idioti med invandrarna.

Gå på ett sjukhus o kolla. Hur många ser du? Massor och vad gör dom? Jo, ett bra jobb som vi inte kan vara utan.  Men, så är det. Har man fått något för sig så har man.

Sport? Håller med Croneman. Jävligt underligt att man inte kan berätta varför Frida Karlsson inte får tävla. Det är ju skitkonstig attityd. Är det matstörningar så säg det? Det är väl tusen ggr bättre än att mörka det hela. Annars är det ganska många tjejer som numera börjar packa ihop mentalt i elitidrotten. Har det blivit för hårt att bli bäst?

Fotografiska öppnade i NY, dom har jobbat hårt och huset är snyggt som fan, men entrén var dyr. 270 kr, men det är kanske ingenting för en NY-bo. Vi får hoppas det fungerar. Grattis i alla fall.

Populära inlägg