Privat vårdförsäkring


Det sägs att en katt har sju liv, eller är det nio? Jag läser på om Privata vårdförsäkringar. Det är underbart att höra hur bolagen skyller ifrån sig och säger att sjukvården inte prioriterar de som har privat vårdförsäkring. Okej, googla lite. Alla som säljer dessa försäkringar påpekar hur SNABBT man kommer in under vård.  Man undrar ju bara hur det går till...

Sedan priset, jag kollar några bolag, ta det här tex , ett stort svenskt bolag,,,jag är lite över sjuttio och om jag vill ta en försäkring så kostar den med självrisk 2075 kr i månaden. Om jag var strax under sjuttio runt 1100 kr månaden. Sedan innebär vissa sjukdomar begränsning i försäkringen och rökning höjer premien med 25 % . Någon täljer guld, helt enkelt.

Tror Ni någon tecknar en sådan försäkring utan att få något för det? Jo, det som säljer är ju komma snabbt under vård.

Och vilka har röstat fram det här, jo det borgerliga tillsammans med SD. I min ålder vet man att ränderna aldrig går ur, dvs de borgerliga har alltid skitit i vanligt folk och Moderaterna ständigt stött de rikaste. Det enda partiet där ränderna gått ur är Sossarna, det har blivit ett riktigt grisparti men nu kan man se hur förbannat nervösa de blivit efter att ha slickat skorna på borgarpartierna och börjar plötsligt inse att de har tappat allt. Nu gäller  det att rädda det som räddas kan, men det är nog för sent.

Vad som gäller nu är att återupprätta sjukvården till den fantastiska sjukvård vi haft och fortfarande har, innan det är för sent. Och med sent menar jag verkligen sent. Och när det är för sent, ja då är räddningen  att köpa en privat sjukförsäkring.

Populära inlägg