Lunkan, cool snubbe i mina trakter. Har ägnat dagen åt att göra klar en bok. Man måste passa på då man har flödet. Mary Ellen Mark är en jävel på det. Hon känner in vad som är på G och då gör hon en bok om det ämnet, som kommer ut precis då det tex görs en långfilm med Al Pacino i det ämnet...se, det gäller att vara vaken.
Det är mycket babblande om att känna, hur man känner sig. Ibland är det jävligt jobbigt, man går på knäna. Det gör nog alla som försöker leva, men då får man ta med sig det som en erfarenhet. Hur jobbigt det var, vad man lärde sig, hur man överlevde. Ibland duger inte ens det, man orkar ändå inte riktigt och då får man väl acceptera att man får köra på halvfart, eller kvartsfart.

Det finns väl bara en frihet och det är att få leva sitt liv som man vill. Något annat kan jag inte komma på. Ibland har jag gjort grymt välbetalda reklamjobb, inte många, men jag vet hur det känns. Inte alls bra. Stålarna man drar in gör något med en soul, man känner sig smutsig. Jag känner mig smutsig, känns som om jag halkat av banan.

I alla fall, sidospår. Nu har jag gjort klar en bok idag. Det är jag nöjd med.


Populära inlägg