Det var landskrona alldeles nyss och nu kommer Planket i Stockholm. Jag vet inte, det är kanske en massa olika Plank på gång? I alla lägen har sådana utställningar en viss yta och ett visst antal kan vara med. Ett av de vanligaste gnällen handlar om VARFÖR får inte jag vara med.
Jag har inget bra svar på det. Nog fan har jag varit irriterad på en del utställningar för att jag inte är med. Jag är tex inte med på årets Plank osv, men jag ser det som så här: Att en del människor lägger ner ett helvetes massa gratisarbete för att det ska bli ett Plank och då måste de som gör jobbet få bestämma. De måste få göra sin grej, vare sig jag gillar det eller ej.

Det är väl så det fungerar på de här gratisgrejerna. Några gör jobbet och vi andra kommer dit och har kul. Den stora grejen på Planket i Stockholm har sällan varit bilderna, utan festen, vännerna, gemenskapen, kanske att man får ett uns inspiration.

Sedan till de som är ledsna över att inte få vara med har jag bara ett svar: Jobba hårdare, ställ ut själv någonstans. Så jävla svårt är det inte att göra 25 bilder, kanske  skaffa ramar till dom och se till att ställa ut dom.

Om du inte lyckas med det är du antingen lat eller har för stora tankar om dig själv.Var det taskigt sagt , men om vi ska snacka allvar måste man börja med sig själv. Vill jag göra något bra så måste jag försöka göra det, framför allt, för sin egen skull. Jag tror man måste pröva, det är så man utvecklas. Gillar man inte Planket skapar man ett eget, eller hur?

 Jag säger som jag alltid säger: Vill man göra något så måste man se till att det blir något. Det är tyvärr den enkla sanningen. Vill du ställa ut dina bilder, ställ ut dom.

Sedan till Raw, tänkte jag ger det en chans igen. Plåtade katten ovan. Öste på lite och vad händer? När katten är som bäst, låser sig kameran, raw ska arbeta. Inga bilder, de bästa bilderna rök. Jag säger som jag sagt förr. Fuck Raw.

Populära inlägg