regn och sol..















 Bilder, gamla, de på mig har Roger Stenberg tagit, nya, lite från den senaste tiden.

Regn, regn, regn, sedan jag kom till Sthlm har det regnat i princip varje dag. Svensk skitsommar. Igår gav jag upp, la mig klockan 2100, efter en dag framför tvn, sport, sport, sport och vaknade i morse klockan 0400 men huvudvärk och återigen regn.

Vädret går inte att komma ifrån. Så är det. På Naxos var det hett, hett, långa perioder av ganska plågsam hetta, typ 34, 37 grader, men kvällarna är alltid helt fantastiska. Regn är hopplöst. Vad gör man? Jag får panik av regn. Det är vackert en dag eller två då man kommer från värmen för man har längtat efter regn, men sedan är det döden i kubik. 

Grekerna är fantastiska. Då de byggde sina första städer så var det viktigaste och första man byggde ett torg, demos,,,man byggde en kultur för umgänge. Kolla en svensk stad, hur mycket har man byggt för umgänge,,,??  Jo, för konsumtion, men inte umgänge och demokrati.

Den politiska scenen i Sverige är numera helt död, ofattbart låg kvalitet på allting.Det krävs fan en revolution för att något ska ske. Det är trögt, men å andra sidan vet vi ju att då det börjar ändras kan det gå oerhört fort. 

Jag kan gott erkänna att jag tycker det är ganska marigt just nu med motivationen. Tycker inte jag har något att bevisa längre och varför ska jag ens försöka bevisa något? Jag tittade igenom den här bloggen för en vecka sedan, det är ju ofattbart hur mycket jag skrivit och visat och det är ändå bara hälften för jag raderade ju en tidigare blogg, plus att jag har tre andra bloggar, facebook och Insta. Sjukt är det, o inget annat. 

Vad det gäller min produktion så skulle den må bra av att vila och upptäckas femton år senare, typ då allt man sysslat med i min generation kanske känns speciellt eller intressant. Men, det är svårt att bara låta bli, tror jag skulle dö i förtid då? Hahaha, sjuk tanke, men den kommer upp då och då. 

Jag tror att många i min generation är i limbot, de vill, saknar motivation och också ork. Det är som att gå på krogen, upp till jag var femtio, var krogen mitt vardagsrum, varje kväll nästan på lokala baren, en öl eller en ramlösa, snack, sköna damer som lockade, sedan kom barnen, man slutade, och nu när man går ut är man redan trött då man sätter sig vid baren, undrar hur i helvete en öl kan kosta 75 kr, och känner att man egentligen inte ens vill ha en öl och hur tröttheten kommer smygande och vet att de sköna damerna i längden bara betyder trassel om man skulle ge sig i lag, som det heter. Detta är limbot som ingen har en bra lösning på.

Så, det regnar på, jag tar på mig regnrocken, får regna hur jävla mycket det vill, nekar sitta inne en dag till pga ett satans regnande. Ger det något att gå ut i regnet? Knappast, men man får se det som en protest mot hela skiten som just nu pågår i vår värld.

Kommentarer

Populära inlägg