Idag, ingen dag för mig,,,




 Svinkall morgon, upp och åkte ner på stan för att köpa ved, fick med mig fyra säckar, sedan till stora affären Vidalis och köpte oljetvål som vi gör såpa av. Sista rycket var till veterinären. En av våra vildkatter pissar lite blod och vi har haft henne inne på behandling förut, i oktober, men nu är samma problem tillbaka. Jag sa till veterinären att jag ser två lösningar: Den ena är att jag ger henne en omgång till med antibiotika, den andra är att vi tar bort henne.

Det är en vildkatt som vi gett ett bra liv men vi kan  inte hålla på och dutta med varenda katt, blir de sjuka eller blir det för dyrt att fixa deras problem så måste vi avliva dom. Jag försöker ha en vettig attityd till katterna. De är vilda, de älskar oss, vi har gett dom mat och skött om dom, de får komma in i huset under de hårda kalla månaderna, men där går gränsen. Vi har gett dom ett liv som är så mycket bättre än det kattliv de riktigt vilda katterna har. De är som narkomaner som jagar mat överallt.

Veterinären tyckte jag ska skulle avvakta det hela. Okej, tänkte jag och åkte hem. Passerade han som säljer ACS för fjärde gången och för fjärde gången sa han att han ringer vid 1400. 

Inte fan ringde han.

Sedan gick allt i ett, min polare ville se en text han skrivit och jag satt en timme framför min gamla pc och försökte få loss den till Mailen, eller fejsbook,  ingenting gick och till slut ledsnade jag och kastade datorn  golvet och det blev svart.

Det var synd för nu försvann hans text också. Efter det satt jag och letade resor till NY med Finnair,,,givetvis körde de ingen resa i februari och mars,, men det tog en timme att komma underfund med,,,,dessa jävla flygbolag, vet inte hur många vouchers osv som de inte betalat tillbaka, men ger ju upp efter tre försök och de vet de, enkla pengar,,,,

Ja, så rullade dagen på, veden ville heller inte brinna, ett satans rännande till kaminen och kallare och kallare blev det,,,,i morgon Aten,,


Kommentarer

Populära inlägg