Another saturday....


Hur kan en dag vara? 

Man vaknar halv åtta, det är svalt ute. The, macka, gröt, och sedan kaffe. Väntar på att solen ska värma lite mer, skriver en tio mail, kollar på alla tidningar och sedan tar jag cykeln upp i bergen. Massor med cyklister ute, möter säkert femtio stycken, många på tandemracers, verkligen coolt. Nästan alla åker nedför, jag uppför backarna.

Efter en och en halv timme, stannar jag hos Joanna för en fika, kaffe och toast, sedan hem. Det är svalt och jag får gå och dra igång varmvattnet, en dusch och en snabb lunch innan Josefin med co kommer och hälsar på. Vi sitter på verandan en timme eller två innan de sticker för att äta på en krog i bergen.

Jag tänder brasan, slår på Hesgoal och kollar på fotboll, matar katterna och sedan ligger jag bara o glor i sängen medan det svartnar utomhus. Klockan 2000 skulle jag kunna somna men lyssnar på musik, helt ensam i hela byn. Ganska häftigt, sedan kommer jag på att jag glömt stänga av vattenärmaren, el, pengar, mycket pengar och går ut och gör det, sedan kan vi väl säga att jag gav upp för dagen, kollade på en Netflixfilm och gonatt klockan 2200.
 

Kommentarer

Populära inlägg