Some pics...






 I morse. Kände en slags gränslös förtvivlan. Läser om GW som erbjöds vaccin, som givetvis kostade pengar, efter att han tagit bladet från munnen om vaccinfiaskot. I samma veva läser jag om en läkare i Tensta som säger upp sig. Han menar att det går inte att ge vård längre, för resurserna är för små, för lite tid till patienterna. Samtidigt som KRY poppar upp i varenda jävla kvarter i den besuttna innerstaden och snor pengar från det allmänna.

Det är vansinne. De som röstar på de partier som driver igenom detta måste verkligen ta sig en funderare. Är det värt ett avdrag till, är det värt dessa städstöd för de rika osv,,,,finns det någon moral någonstans? Är vi beredda på att ge upp det samhälle vi en gång hade. Vi är sannerligen på väg, men allt handlar om vilja. Vill vi ha det jämlikare och roligare? 

Vaccineringarna är ett sanslöst fiasko. Man visste redan i december när vaccinet skulle komma och det händer knappt någonting, såg en siffra så låg att det var ett skämt. 

Personligen börjar jag känna att snart skiter jag i att vaccinera mig, går inte att gå omkring och vänta och det är i det skenet man ska ske det som hänt med KRY och GWs erbjudande. Den odugliga vårdapparaten, som är en effekt av politiskt styre, för på sjukhusen jobbar man livet ur sig och gör det fantastiskt, gör att man snabbt börjar skita i kollektivet och bara ser till sin egen vinning och därmed är det klart. Vi får ett annat samhälle där de med resurser kommer att göra skit av alla de andra. 

Det är sjukt och det gör mig så förbannad. Idag finns det bara ett parti som har humanism och mänsklighet på agendan och det är V. Man undrar verkligen hur förblindade alla andra är. Det spelar ingen roll vad man tror på, om man är anställd, arbetslös eller egenföretagare. Vi måste ha en skola, sjukvård och boende som fungerar för alla och som inte är styrd av plånboken. Vad du gör med ditt jobb osv är en annan sak, men bottenfundamentet i ett samhälle måste fungera.

Kommentarer

Populära inlägg