De guppande stavarna...


 Jag skrev ju om Scarlet Riviera igår, Dylan, fiol, denna enorma skönhet. Jag älskar det här med kajalen som man hade runt ögonen. Tänk på kvinnan i Ed van der Elskens bok, Love on the left bank, sanslösa ögon, eller Dylansången, Sara, som jag visade förut, kvinnan som han polade med, tror hon var italienska och är också på skivomslaget. Vilket ansikte, vilka ögon.

Se henne här ovan, Christiania. Blev helt skakig då jag mötte henne, hon log mot mig då jag tog bilden och efter det gick dagen i nervöst rött. Sedan, på kvällen mötte jag henne igen, utanför den lilla affären i Christiania. Då hade hon med sig två stora schäfrar som luktade på mig och det räckte för att jag skulle få följa med henne hem där jag bjöds på mat och sedan läste hon ur en bok på natten till levande ljus och jag fick sova på en madrass i ett hörn. Vi hade inget sexuellt, hon hade redan en kille, men jag glömmer aldrig gesten eller utstrålningen.

Jag vandrar med stavar, är sååå förbannad på Astra Zenica, inte blir det bättre av att det spekuleras i att vaccinet är värdelöst. ( Som tydligen ändrades). Det skall godkännas av EU den 29 januari men det kommer inte till Sverige förrän den 15 februari enligt planerna. Vad fan är det? De andra vaccinet kom ju dagen efter det godkänts. Det är ju rent förbannat så långsamt allt går. Danmark har vaccinerat dubbelt så många som Sverige. Förklara det för mig?

Jag vandrar med guppande stavar, moderna saker som har ett slags motstånd i sig. Nästan tusen spänn kostar dom och det var nog ett litet fiasko att köpa dom, men skit samma. Det känns som att åka skidor och det är så förbannat mysigt att dundra iväg en 45 minuter på morgonen.

Jag lyssnar på musik i lurar. Det är så läckert, vilka band det finns. Så mycket bra, jag fylls av kraft och lycka, försöker hålla vaccinationsfiaskot ifrån mig. Kollade resor till Aten i februari. SAS har inte en resa. Det säger en del. Jag är hemma för att träffa min fru och vaccinera mig och ska åka tillbaka. Jag kan inte gå här och harva utan ett jävla skit händer med vaccineringarna. Man räknar med att vaccinera sådana som mig i februari,,,vi får väl se.

Kolla en snutserie från Malmö på svt play, så usel. Finns knappt en enda scen som är trovärdig, överspel hela tiden. De borde lära sig av engelsmännen eller danskarna. 

Så är det, så är det,,,nu blir det kaffe, adios för idag.


Kommentarer

Populära inlägg