Småmänniskor



När mina barn var små fotograferade jag dom. Men, jag ville inte plåta dom som barn, utan som små människor. Inte den här gulliga varianten, utan som små människor, som lever sitt eget lilla liv.

När dom blev 13, 14 slutade jag. Ungefär då dom frigjorde sig. Då ville jag inte ta några mer bilder. Då var deras liv just deras liv.

Annars så blev jag klart sänkt då jag såg att tyskarna inte rekommenderar Astra Zeneca till folk över 65. Det är ju det vaccin som som är tänkt sätta fart på den svenska vaccinationen. I Sverige får man ihop ca 7000  om dagen, i Israel 200 000. Men, nu kommer det inte heller något vaccin. Man kan säga att det är kaos överallt och min grupp, plus 70, som ska vara den andra gruppen, ligger risigt till. Vi får vänta längre, vi kanske får ta ett vaccin som inte är up to date.

Sedan, men det här är min personliga tanke och det är att vad jag ser, så sjunker det överallt i Europa, även om det brittiska viruset verkar härja fritt. Kan det vara så att om vi håller ut ett tag till så sjunker det ner så pass av sig självt att saker och ting blir enklare.

Vi får se. Mitt i eländet tycker jag mig se ett slags ljus. 


 

Kommentarer

Populära inlägg