Tisdag, ripp off

Hämtade ut Bianchin, med vanliga trampor. Inte racetrampor. Cykeln såg ledsen ut. Så vacker och i så fantastisk form och så vanliga trampor. Ungefär som att köra en Ferrari med handbromsen låst.

Hängde med Alex på Paralian Vi måste ju kolla läget. Det kommer mer folk, alla andra tycker det är jobbigt, jag gillar det, vill se lite människor. På vägen upp i bergen så berättar jag lite olika stories för Alex och det slår mig att jag måste skriva en bok framöver med mina stories. Korta saker. Korta noveller.

Lampan börjar lysa på instrumentbrädan, ni vet den där lampan som ska föreställa en motor, men ser ut som en kullrig gris färdig för slakt. Det är avgasreningen. Kan vara vad som helst? Tröstar mig med att coronan verkar blekna ut i Sverige. Tycker det är för mycket reklam för vaccinet. Det är som alla försöker positionera sig. Inte riktigt tillförlitligt om ni frågar mig.

Jag berättade historien om Quina för Alex, att jag längtade efter min fru och mindes att jag på sjuttiotalet hade en spansk tjej i Andalusien. Vi bodde ihop i kollektiv i Barca men sedan flyttade hon tillbaka till Andalusien och sin familj som gjorde olivolja. I alla fall, en kväll i Stockholm fick jag vibbar, började längta och gick ut till motorcykeln. Drog iväg, fem dygn senare körde jag in i Cordoba, det var natt och jag var jääävligt krokig efter att ha nonstop kört i fem dygn och knoppat i nåt dike här o där. Jg kliver av hojen och går fram till Quinas hus, ringer på. Morsan öppnar, ser lite konfys ut, kanske för att våran relation på något vis var avslutad, men har man lust och vibbar , så kan man väl köra några dygn för att se hur det går.

Morsan tittar på mig och jag säger: Buenas noche och hon svara på samma sätt
och jag frågar om Quina är hemma.
Nej, säger mamman. Hon har rest till London.  Det var dödsstöten. Jag återvände till hojen, såg hela Spanska kartan framför mig,  resan tillbaka och startade om hojen och drog iväg. Fem dygn senare var jag hemma i Stockholm, ännu tröttare, ännu fler diken och ännu starkare vibbar.

Annars har Käre Tommy Arvidsson gjort ett U-tube inlägg om att göra böcker. Fint gjort och jag är med på en sväng efter 7,45.
 https://www.youtube.com/watch?v=5THl8IEDPPQ&feature=share&fbclid=IwAR0W3RzHQbslmwR4emsrFBCKyWj81ZDmRXRjHSNzXa_SePoL9B4NX3v4Mkg

Annars vill jag tacka alla som degar in på min swish för de jag skriver och plåtar. Stort tack. Vill du delta så är swishen 070 4570733.

Populära inlägg