The dangerous summer


The dangerous summer. Hemingway skrev en bok med det namnet vill jag minnas. Då handlade det väl om tjurfäktning?
En så enkel sak.

Nu handlar det om något jävla virus. Jag har gett upp oron, har annat att bekymra mig om. En räcka små jävligheter som att få in internet i huset, besikta scootern, få det förbannade 3 att få igång min telefon,  reda ut vem som snott min racer från fraktbolaget, osv,,,

Jag blir trött. Jag längtar efter min fru, men bilderna trillar in, texterna skrivs. Det är inte helt oävet.

Jag känner mig inte i form men är ändå i hyfsad form. Det slår mig ofta att jag tänker att det här kommer jag inte att orka, men  i slutändan brukar jag orka, men det är förbannat svårt att hantera det här att ju äldre man blir, desto mindre vill man anstränga sig och det leder till att man vill anstränga sig ännu mindre.

Ni som inte är där ännu tror mig inte, men vänta ska Ni få se. Jag tycker jag inte gjort mycket i mina dagar, men om man tittat så har jag nog det.

Det är så hjärnan går. Jag längtar efter Touren, få in internetet och bli av med besiktningen. Allt ska vara klart till min 71-årsdag, sedan ska jag kolla in Touren. Det kan bli otroligt intressant. Hur ska Ineos lösa det med tre aspiranter på att vinna i Touren. Det blir en slags harakiri hela tiden tills det blir avgjort. Psykologi på högsta nivå.

På krogen igår drällde grekerna in klockan 21, ingen ordning alls, vad det gäller covid, men man kan förstå det då de inte har några fall. Det gör en lugn, men man kan inte slappna av. Nu kommer det varma o intensiva tiden. Jag har en egen tidräkning, åker hem dåjag skrivit 100 sidor på min nya bok. Det är precis som förr med filmerna och fotografin. Efter jag gjort av med femtio rullar film fick jag åka hem, det brukade bli efter femtio dagar. Förr tog jag sällan mer än 36 rullar om dagen och jag har svårt att förstå att det ska behövas idag också. Det är sällan mer än tio knäpp på en dag som är värda att sikta på.

Ingen tror mig, men gör det. Tror ni skulle må bra av det.

Jag har ont i halsen. Jag är trött och det är varmt, hör hur löven rör sig över gården. Det svalnar strax då ska jag göra något annat. Fan vet, men något annat?

Populära inlägg