Fredag






The mood,,,life is a grey song. Jag planerar ett tillbakadragande. Den stora grejen med att plåta på gatan är the mood, stämningen. Det måste finnas en stämning i bilderna och de ska enligt mig vara rena.

Många av mina vänner har en tung tid nu, med kroppen. Det kommer inte att gå så bra, men det gäller oss alla. Its the mood. Jag måste säga att fortfarande tänker jag på Christers Strömholms förmåga att göra " The mood", stämningen.

Man måste se allt på tid, över tid. Även om tiden är begränsad så är stress ingen lösning. Idealet är att vara som en buss som kör mot gryningen. Vi ser havet, men vi vet inte riktigt var det är, det är bara att rulla på, i en stadig takt som håller farten uppe, men inte hetsar.

The mood, stämningen. Jag arbetar hela tiden på att skapa det här rummet, Mickebergland, min trädgård där jag odlar och sorterar. Det kanske viktigaste är att samla och sortera. Samla och sortera. Några av Christers finaste bilder, de som påverkar mig mest är hans väggar i natten, eller den där nakna, blonda kvinnan som ligger i en säng i Paris. Enkelheten, aningen om och av ett liv.

The mood, stämningen. Det gäller att skapa den och behålla den.

Populära inlägg