måndag 26 maj 2014

Framtiden

Den här bilden påminner om en Miromålning i Barcelona, på Ramblan. Jag börjar bli lite trött på det här snacket om EU, nassar och rassar o bönder i Dalarna. Varför gör vi inte ett land av hela Europa? Tar bort alla gränser, vi är alla europeer, snackar samma språk. Spanskan blir vårt officiella språk, sedan får de olika ländernas språk bli andraspråk och engelskan det tredje. En regering, samma skatter, samma högklassiga sjuk och hälsovård för alla. Glöm Sverige, Danmark, Frankrike, en massa trams, se till så vi alla blir ett land med en jämlik profil, samma regler och rättigheter för alla. Alla ingår i landet Eurolove.

Vi hänger ju ihop, allihopa, vare sig vi vill eller inte. Bara en idiot kan ju tro att Svedala inte hör ihop med med södra Spanien, eller Marocko för den delen. Slå ihop skiten bara, se fördelarna.Snacka om bra fotbollslag vi skulle få, kunde kanske komma till VM, eller se vinsten med att få lära sig ett världsspråk, se fördelen med att vara polare med alla.

Tänk stort, inte Little Svedala. Sedan satsa på närproducerat, satsa på att bygga från grunden, skola, vård, jämlikhet, lönetak, solidariskt tänk. Fint va? Tänk om en grek var svensk och en svensk grek, ungefär som jag då.....