Klicka på bilden, läs texten.

Jag fick nobben på att göra en stor Retrobok i dagarna. Det var lite deppigt. Inser att jag måste gömma mina nya bilder. Inte visa dom innan jag gör en bok osv, så därför gör jag nu en längre svit med gamla bilder där jag skriver en historia till varje bild och så får vi se om det framöver kan vara underlag till en slags ny Retrobok.

Sedan, klicka på bilden, så får ni se hela texten jag skriver. lev väl.

Retro.

Avignon, France, runt 1984. Jag turnerade med Johnny Melvielle och Jimmie Friedman, gjorde en bok som kom att hette Trouble and the Shooter. Johnny och Jimmie var och är otroliga skådisar och musiker. De spelade ofta på gatan och jag hängde med på en turne, som drog ner över Italien, Frankrike, Danmark Zurich och en sväng in i Tyskland. Fem veckor vill jag minnas att jag låg ute med dom.

Det här hotellet låg i Avignon och en dag gick jag ut och köpte en bok av Danny Lyon. Jag har fortfarande kvar boken men inte kamerorna som var en Leica Cl/ Minolta (skitkamera), jag har haft båda modellerna, rena leksakerna, tålde knappt att man tittade på dom,  och Leica M3??.

Populära inlägg