Retro 13.

Nordirland, Belfast. 1972. Jag gjorde mitt första egna reportage. Först till Dublin och sedan upp till Belfast. Jag bodde på ett billigt hotelrum, framkallade filmerna på natten i ett skåp, som en natt föll ner över mig då jag laddade dosan med dagens fem filmer.Det var tufft, ligga på golvet och skydda filmerna mot ljus och ha ett tungt jävla skåp över sig. En del blev ljusskadat, givetvis. Bland annat det här negget.

Vad det gäller att kolla på bilderna så kan Ni byta till Snapshots på vänstra sidan. Då ser Ni alla bilder på en gång och klicka på bilden och läsa texten. Ja, Ni ser. Hur hygglig är man inte?

Vi får se om jag återgår till den gamla modellen framöver? Hittar dock inte tillbaka då jag försökte men jag gillar den här Magazingrejen, som en blaska. Min egen blaska.

Det är mycket som folk upptäcker idag. Typ Kent Klichs utställning, som är bra, men som snurrat i stan förr och varit omtalad förr. Kent Klich är en fin kille, gammal  polare till  mig. Han och hans fina tjej, Tina Enghoff som också är en bra fotograf, bor i Köpenham. Jag minns alltid en speciell grej med Klicken och det var att han var helt envis på att han med kinesisk ögongymnastik skulle slippa bära sina glasögon. Han höll på ganska ordentligt med det där, men lika förbannat hade han alltid glasögon till slut ändå. Jag tror faktiskt han gav upp ögongymnastiken efter ett tag. Nog om det. Bra är han dock, precis som sin fru, Tina Enghoff.

Kul också att Ni verkar vara intresserade av min blogg. I går var 2300 pers inne och idag, vid lunch ca 1000 personer. Stort tack för det.

Kommentarer

Populära inlägg