Vad som förändrade min värld...


 Mitt livs mest avgörande ögonblick?

Det var nog då jag var femton. På vintern gick vi till en isbana och åkte skridskor och drack glögg. Jag vill minnas att det var på onsdagar. En kväll fick jag kontakt med en tjej i min ålder och vi gjorde sällskap hemåt i natten. Hon bodde åt andra hållet och det var någon kilometer dit.

Hela tiden funderade jag på om jag skulle våga kyssa henne. Jag visste ju inget om sådant men man var ju i den åldern då saker och ting verkligen började spira. När vi kom fram till hennes hus skulle vi ta en cigg under ett träd.

Vi fick aldrig fart på den där ciggen, för vi försökte tända på filtret. Till slut ledsnade hon på mig och sög tag i mig och kysste mig.

Det var första chocken, sedan fortsatte hon och jag förde ner min hand i hennes byxor, kände på  hennes navel och tänkte: Jesus, hur ska man få in den där....

Det var spännande och darrande sekunder och sedan gled handen ner till Paradiset, vätan, suget och jag har aldrig känt en sådan upplevelse, varken förr eller senare.

På en hundradels sekund förändrades hela mitt liv. Allt jag sysslat med var totalt likgiltigt. Det enda som betydde något var just detta sug, denna väta, denna vibrerande känsla av liv.

Vi höll på ett tag, sedan sa hon godnatt och jag vände och gick mina kilometrar åt andra hållet. I ett rus, ett rus som fortfarande håller i sig. En förändrad människa. Jag hade upptäckt livets källa och jag envisas med att fortfarande tro på den där källan.

Kommentarer

Populära inlägg